Skip to main content

På full fart inn i fremtiden med nye innovasjoner!

Det har de siste årene kommet mange morsomme leketøy på markedet – både fartøy som er radiostyrt, og ting du kan kjøre selv. De kommer med navn som pocketbike og hoverboards, altså ord som for bare noen generasjoner siden var ukjente for de fleste, men som etter hvert har blitt en del av vår dagligtale.

For den motorinteresserte finnes det selvsagt mye å bruke pengene sine på – for eksempel en minicross eller kanskje en elektrisk sykkel? Det siste er spesielt snedig, siden du med en elektrisk sykkel selv kan bestemme hvor lett – eller tung – aktiviteten skal være! Samtidig er det lett å glemme tiden når man har det gøy og suser bortover gatene. Kanskje har du det til og med så gøy at du glemmer en viktig avtale. Å fikle med mobilen i fart er selvsagt ikke å anbefale, og da kan det være greit å ha en klokke på armen!

Fra fortid til nåtid

Det er lenge siden vi mennesker begynte å ta i bruk forskjellige hjelpemidler for å vise tid. Mange av disse hjelpemidlene har nådd uante høyder ved hjelp av teknologi og innovasjon. For eksempel finnes det noe som kalles kronograf. Det er over 250 år siden disse ble populære på markedet, men de er også i bruk i dag. Kronograf høres kanskje litt ukjent ut, men det dreier seg helt enkelt om en vanlig klokke som også har stoppeklokkefunksjon – noe som er en fordel om du for eksempel er ute på veien med din elektriske sykkel og vil måle nøyaktig hvor lang tid du bruker fra A til B. Klokker er imidlertid ikke bare praktiske – de kan også være eksklusive og tilføre eieren ekstra stil og klasse. Hva med en klokke som står i stil til din nye elektriske sykkel? Når det gjelder klokker på nett, så har man store valgmuligheter. Det trenger ikke nødvendigvis å være en gullklokke av dyreste merke – men man kan selvfølgelig også kan velge en Rolex om man vil unne seg selv noe ekstra! Det finnes uansett utrolig mange merker og varianter man kan velge i. Bare innen herreklokker finnes merker som Breitling, Tissot, Invicta, Longines og Michael Kors. Alle disse produsentene tilbyr også eksklusive dameklokker, og ingenting er vel bedre enn å ha en presis og flott klokke når man er ute og nyter friheten på et av fremtidens leketøy!